Puslapiai

2012 m. sausio 13 d., penktadienis

Miežinė duona su prancūziškom garstyčiom


Reikės:

425g - vandens
185g - miežinių miltų
30g - aliejaus
500g – kvietinių miltų
2v.š. – prancūziškų garstyčių (su pilnais grūdeliais, stambiais)
1a.š. - druskos
2a.š. – cukraus
2v.š. – juodgrūdės
2a.š. – sausų mielių

Gamyba:

Viską kepiau su duonkepės I-ąja programa (pagrindine). Ingridientus dėjau pagal duonkepės rekomendacijas.
Kadangi neturėjau miežinių miltų, tai naudojau padidintą dozę kvietinių. Skonio tikrai nesugadino, o juodgrūdės suteikia pikantiškumo.

Šaltinis: www.supermama.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą