2012 m. sausio 13 d., penktadienis
Duona skrudinimui su sūriu
Reikės:
375 g kvietinių miltų
1 a. š. sausų mielių
1 v. š. (15 g) sviesto ar taukų
2 a. š. druskos
~ 190 ml vandens
1 a. š. cukraus ar medaus
50 g tarkuoto sūrio
Gamyba:
Kepiau duonkepėje I-ąja progama. Įpyliau šiek tiek daugiau vandens, nes tešla buvo per kieta
Vos vos patobulinau originalų receptą saujele tarkuoto sūrio. Nieko nėra skaniau už paskrudintą baltą duonelę pakepusio sūrio skonio. Puikus derinys su lydytu sūriu ar kumpio gabalėliu šiltą žiemos šeštadienio rytą...
Šaltinis: www.supermama.lt
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą