Puslapiai

2012 m. sausio 13 d., penktadienis

Duona skrudinimui su sūriu



Reikės:

375 g kvietinių miltų
1 a. š. sausų mielių
1 v. š. (15 g) sviesto ar taukų
2 a. š. druskos
~ 190 ml vandens
1 a. š. cukraus ar medaus
50 g tarkuoto sūrio

Gamyba:

Kepiau duonkepėje I-ąja progama. Įpyliau šiek tiek daugiau vandens, nes tešla buvo per kieta
Vos vos patobulinau originalų receptą saujele tarkuoto sūrio. Nieko nėra skaniau už paskrudintą baltą duonelę pakepusio sūrio skonio. Puikus derinys su lydytu sūriu ar kumpio gabalėliu šiltą žiemos šeštadienio rytą...

Šaltinis: www.supermama.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą