Puslapiai

2012 m. sausio 13 d., penktadienis

Pradžių pradžia

Kaip ir kiekvieną tradicinį dienoraštį ar knygą, reikėtų pradėti nuo įžangos. Kodėl blogas ir kodėl, kaip jau nuotrauka sufleruoja, kulinarinis ir kodėl mes dvi? Kol mūsų dueto praktinė pusė, t.y. Vilija, nebenustygdama vietoje nori pasidalinti nemaža krūvele skanių duonos receptų, dvasinė pusė, t.y. aš, pradėsiu nuo įžanginio žodžio. Ne per dieną sumąstėme, jog reikėtų ir mums neatsilikti nuo mados ir susikurti savo dienoraštį. Kodėl mums? Kažkaip natūraliai taip gavosi, nes mes labai gerai papildome viena kitą, seserys visgi, o ir vienas iš mūsų bendrų pomėgių yra maisto gaminimas. Kulinarinių blogų apstu internetinėse platybėse. Vieni už kitus gražesni, mandresni, įdomesni, o mes sugalvojome, jog reikėtų bent dėl savęs į vieną vietą sudėti duonos receptus su nuotraukomis ir komentarais. O jei kažkas dar pasinaudos mūsų patirtimi ir patarimais, bus visai smagu. Mūsų vizijoje blogas nėra tradicinis. "Sausų" receptų stengsimė nerašinėti, juk daug įdomiau skaitosi ir žiūrisi "gyvi" receptai. Pirmas blynas tikėkimės neprisvils!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą