Puslapiai

2012 m. gegužės 17 d., ketvirtadienis

Garsioji Borodino duona



Reikės:

2 v.š. sauso salyklo
260 g ruginių miltų
340 g kvietinių miltų
400ml verdančio vandens
2 a.š. druskos
3 v.š. medaus
20g aliejaus
2 v.š. kalendros
2 a.š. sauso raugo
2 a.š. sausų mielių.

Gamyba:

Ruginius miltus ir salyklą suberti į duonkepės dubenėlį ir užplikyti verdančiu vandeniu. Palikti kol atvės iki 30º, po to sudėti likusius ingredientus, dalį kalendros ir įjungti tešlos programą, kai ji bus paruošta.
Tešlą palikau nakčiai. Ryte apglosčiau vandeniu, užbėriau likusias kalndros sėklas ir pašoviau į orkaitė 1 val. 220 C.

Skanaus!

Šaltinis: Nataliuncik'o blogas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą